Kalanduslaager

22.-24. juuli toimus Mõnistes Rõuge valla kalanduslaager, kus osales 15 noort vanuses 7-13 aastat. Noored said oma õpitud teoreetilisi teadmisi praktikas rakendada Mustjõel ja Mõniste järvel.

Kalanduslaagri eesmärk: on suurendatud ja populariseeritud Rõuge vallas noorte teadmisi ja oskusi harrastuskalapüügist, tänu millele on nad keskkonnateadlikumad, on omandanud praktilised oskused erinevatest harrastuskalapüügiviisidest, lähtuvad kalapüügil loodussõbralikust ja säästvast kalapüügi olemusest ning on omandanud oskuse leida infot harrastuskalapüüki reguleerivate määruste, seaduste, eeskirjade seast.

Laagri tulemusena on noored julgemad, avatuma silmaringiga ning läbi teoreetiliste teadmiste ja praktiliste kogemuste teadlikumad harrastuskalapüügist, püügivarustusest ja peibutussöötadest, nii jõel kui ka järvel kalastamisest kui ka üleüldiselt looduses liikumisest ja püütud saagi väärindamisest läbi säästva kalapüügi põhimõtete.

Rohkem pilte laagrist näeb Rõuge Noorsootöö Keskuse Facebooki lehel https://www.facebook.com/media/set/?vanity=rougenoorsootookeskus&set=a.895716222594837