Jaanuari kuu noor on Angela Anton Varstust

Rõuge Noorsootöö Keskus soovib oma noori veelgi rohkem märgata ja tunnustada! Märkame enda ümber aktiivseid, sõbralikke ja hakkajaid noori ning tunnustame iga kuu ühte noort au, kuulsuse ja muhoovi pusaga.

Teie ees on JAANUAR 2021 KUU NOOR, kelleks on Varstu noortemaja aktiivne liige ANGELA ANTON! 

Angela pälvis kuu noore tunnustuse seepärast, et tema panus noortekeskuse töösse on silmapaistev kogu Rõuge vallas. Ei ole noorsootöötajat, ega aktiivset noort, kes poleks Angelaga kokku puutunud mõne töötoa või laagri raames. Kui noortekad tegid tööd distantsilt, lõi Angela kaasa kõikides tegevustes, olenemata sellest, kas ta oli grupis endale tuttavate noortega või mängis ta joonistusmängu koos täiesti võõrate noorsootöötajatega. Lisaks on Angela silma jäänud noorena, kes julgeb vastutust võtta ning vajadusel ka noorsootöötaja rolli astuda! 🙂

Angela, kes on Sinu suurim kuulsusest eeskuju? Miks?

Minu suurim kuulsusest eeskuju on Inger, sest ta on laulja ja mulle meeldib ise väga laulda. Temas on näha sihikindlust ning kui ta isegi kaotab, siis ta ei anna mitte kunagi alla.

Mis on Sinu hobid? Kuidas meeldib Sulle veeta oma vaba aega?

Minu hobideks on tantsimine, laulmine ja tennis. Tantsimas käin ma tänu kooli huviringile, laulmas ei käi ma kusagil ning tennist saan ma harjutada samuti tänu kooli huviringile. Kui olen kodus, siis mõtlen midagi loomingulist välja, et mul igav ei oleks ning kodus mulle meeldib üksinda enda toas laulda ka. Vahel saan ka sõpradega kokku ja lõbutseme Varstu peal.

Millised on Sinu lemmiktegevused noortekeskuses?

Mulle meeldib noortekas Hitlerit või mingit muud lauamängu mängida, teiste sõbrannadega pidu panna ja vahepeal on hea lihtsalt mängida Äski.

Mida on andnud Sulle vabatahtlik tegevus ja noortekeskuses käimine?

See on andnud mulle julgust, olen palju loomingulisemaks muutunud ja olen enda arust ka palju arenenud tänu sellele.

Mis Sind inspireerib?

Mulle lihtsalt meeldib mõelda, et see on tore, kuidas ma teisi aitan vabatahtliku tegevusega ja kuidas ma saan areneda erinevates laagrites. Või nagu mina ütlen: ,,Sa elad vaid korra!”

Mida Sa soovitaksid alles noortekas käima hakkavale noorele?

Ma soovitan osaleda kõikides laagrites, kuhu sul on võimalik minna, sest see päriselt arendab sind. Loomulikult käi palju noortekeskuses, sest siis ei ole sul igav ja sisustad sellega enda vaba aega.

Nimeta kolm asja, mida noorteka väljasõidule kindlasti kaasa võtaksid

Mängukaardid, telefon, süüa!