Minu nimi on Katrin, olen sündinud Tartus ja üles kasvanud Põlva linnas.

Aasta 2000 tõi mind Võrumaale tagasi juurte juurde, sest kogu minu lapsepõlv on möödunud Põlva ja Setomaa vahel elamise ja liikumisega. Minu ema on sündinud ja kasvanud Setomaal, kus on minu vanavanemate talu tänaseni. Minu eriline väärtus on minu juured!

Olen eneselegi teadmata tegelenud noorsootöö ja noortega, olles ema kahele erinevas vanuses pojale, seega väärtustan läbi noorte tulevikku. Noortesse panustades võib olla kindel, et tulevik tuleb helge. Noorsootöös täna veel kõrgemat haridust ei oma aga see on lähituleviku teekond, liikudes koostöös noortega ja omandatud kogemustega selle mõtte suunas.

Lisaks väärtustan ma õigust võimalustele ja aega. Ajas toimuvad sündmused ja selle läbi tekkivad positiivsed ja teinekord ka negatiivsed emotsioonid, mis loovad võimaluse arenguks. See on õpiprotsess ajas, mille läbi saab tundma õppida noort, tema vajadusi, soove, käitumismustrit ja vastavalt ulatada oma sõbralik käsi.

Õpiprotsess koos noortega on minu suurimaks motivaatoriks alustades tööd selles valdkonnas. See on põnev, õpetlik, täis ehtsat olemist ja palju võimalusi, palju  emotsioone.

Lisaks Nursi Kogukonna ühe eestvedajana on mul suur soov näha kogukonna eesotsas noori, kes oleks valmis enda elu edendamise nimel panustama kogukonna toimetustesse, käima välja veel paremaid, uuenduslikke ideid, olema toeks vanematele, kes mingil hetkel üldise ühikonna arenguetapil pisut toppama võivad jääda. Teen oma tööd eesmärgiga, et iga noor, kes end ilma leidma/täiendama läheb, leiab alati uhkusega tee koju tagasi.

Mina ootan põnevusega, mida alanud ajajärk ning Viitina ja Nursi noored mulle pakuvad erinevates olukordades. Tsiteerin endale üht väga olulist inimest „Sul on nii põnev elu, et tahaks juba teada, kuidas see lõpeb“…..just nii ma jätkan!

Kohtumisteni Noored juba üsna pea Nursi ja Viitina Noortetubades!